icon_kws

De Vereniging

Naar de Verenigingssite

iconSneekweek

Sneekweek 2016

informatie en inschrijven

Weerman Piet Paulusma keek alvast vooruit en doet een voorspelling voor het weer tijdens de Sneekweek 2016: prima zeilweer! Bekijk hier de video ...

 

 

Nog een maand tot de Sneekweek 2016! Heb jij er al zin in? Kom alvast in de stemming met de promo video en schrijf je snel in!

Beleef de Sneekweek 2016 via de Sneekweek App. In deze app is alle informatie over de Sneekweek samengebracht. Lees het nieuws, bekijk de uitslagen, Facebook en Twitter berichten en bekijk in de agenda wat er allemaal te doen is. Via push berichten kun je bovendien op de hoogte blijven van de belangrijkste nieuwtjes.

Ook zin om deze zomer naar de leukste zeilweek van Nederland te komen? Dan is het Sneekermeer van 6 tot en met 11 augustus the place to be! Daar wordt het grootste zeilevenement op Europees binnenwater georganiseerd!

De officiële opening van de Sneekweek en de Vlootschouw Sneek op vrijdagavond 5 augustus starten dit jaar een uur eerder. Ook de locatie van de officiële opening van de Sneekweek zal gaan wijzigen.