iconWedstrijd

Nieuwsbrief

Abonneer je hier

iconWeather

Weerbericht

Het weer op de meer

Doe nu mee met de Sneekweek TOTO van Zeilen.nl en Gaastra en maak kans op mooie prijzen!

De inschrijving voor de Sneekweek via de site is gesloten, maar je kan je nog steeds inschrijven! Klik hier om te weten hoe.

Deelnemers aan de wedstrijden kunnen het startrooster en het programmaboekje bekijken op de site: http://goo.gl/7qXi4k Nog niet ingeschreven? Doe dat dan nog snel: http://goo.gl/zDwvcI Alle handige informatie, voor deelnemers en bezoekers, is hier terug te vinden: http://goo.gl/k1VsmN

WOW, dit mag je niet missen! Op zondag 2 augustus verzorgt Red Bull een speciale airshow boven het Sneekermeer met een klassieke Lockheed P-38 Lightning uit 1944. De show begint om 16.30 uur en zal vanaf het Starteiland en vanaf de bootjes in het Sneekermeer perfect te volgen zijn. Let op: vanwege de verwachte drukte adviseren wij op tijd naar het eiland te komen. 

Dit jaar kunt u vanuit heel Fryslân voordelig met het openbaar vervoer naar de Sneekweek reizen. Geen verkeersdrukte en parkeerproblemen. 

Welkom op het Starteiland. Met dit handige kaartje en de informatiepagina weet je precies hoe je tijdens de Sneekweek bij het Sneekermeer komt, waar de feesttent is en waar je lekker in het gras kunt liggen.

Het wordt al weer haar vijfde Sneekweek. Voor Lipton Ice Tea dan, want als geboren Sneeker heeft de Sneekweek voor Maayke Brouwer geen geheimen meer.

We would like to invite international sailors to compete in this years Sneekweek. The official invitation for the 80th Sneekweek is available in German and English

Het magazine Zeilen komt naar de Sneekweek. Zeilen is mediapartner van de Sneekweek geworden. Redacteuren van het blad Zeilen zullen vanaf het water en op de wal dagelijks verslag doen van de wedstrijden en de sfeer op het eiland. 

Jelmer Yntema en Jorrit Bonnema gaan dit jaar met het blauwe bord naar huis. In ieder geval doen ze er alles aan. De twee Vaurienzeilers hebben hun focus helemaal gelegd op de Sneekweek. 

Nog een klein maandje tot de ‪#‎sneekweek‬ 2015! Heb jij er al zin in? Kom alvast in de stemming met de promo video en schrijf je nu in op www.sneekweek.nl

Beleef de Sneekweek 2015 via de nieuwe Sneekweek App. In deze app hebben wij alle informatie over de Sneekweek samengebracht. Lees het nieuws, bekijk de uitslagen, Facebook en Twitter berichten en bekijk in de agenda wat er allemaal te doen is. Via push berichten kun je bovendien op de hoogte blijven van de belangrijkste nieuwtjes.

 

 

Vanaf nú kun je je inschrijven voor het leukste, spannendste, grootste en sfeervolste zeilevenement van Nederland en verre omstreken: de Sneekweek!
De wedstrijden worden gehouden van 1 tot en met 6 augustus op het schitterende Sneekermeer en de aangrenzende Poelen. Maar kom gerust eerder! Traditioneel wordt de Sneekweek op vrijdagavond geopend met de Vlootschouw in de oergezellige binnenstad van Sneek.

Vorig zeilseizoen hebben we een nieuwe site voor de vereniging geïntroduceerd. Deze winter zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe site voor de wedstrijden. Deze heeft nu de oude vervangen en is in dezelfde stijl als de verenigingssite.  

Voorafgaand aan de Sneekweek 2014 sprak Zeilen TV met enkele deelnemers over het Sneekweek gevoel. Video door Eric van Staten.

iconWedstrijden

Vaurien Worlds

Results - Uitslagen

sneekweek-app-icon

De Sneekweek App

Download hem nu!

icon_Zeilen_def

Zeilen

Mediapartner vd Sneekweek

photo's

Foto's

Kleine Sneekweek

Twitter @Sneekweek

Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
Inschrijving Sneekweek via de website is gesloten. Wil je toch nog meedoen? Dat kan. Zie http://t.co/3LH51XCCrQ
Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
RT @grootsneek: Nederlanders kansrijk op WK Vaurien http://t.co/m7mHfYUosI #Sneek
Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
Het WK Vaurien is in volle gang! Hier een impressie http://t.co/VSfLDz78Zc
Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
Zaterdag begint het echt. Het WK Vaurien. Mits de weergoden het toestaan. Een hele week op topniveau. http://t.co/lZjBnjP16b

Twitter @Sneekweekzeilen

Sneekweek
Speel de #sneekweek TOTO. Voorspel de winnaars en maak kans op mooie prijzen.Meer info: http://t.co/ygb38hq9eZ http://t.co/mLnC2pGOBE
Sneekweek
Last minute inschrijven voor de #sneekweek. Dat kan, maar doe dat dan nog snel: http://t.co/nFPYcK0cCR
Sneekweek
Yessssss, zonnetje en een beetje blauwe lucht. Wordt alleen maar beter! @Starteiland #sneekweek http://t.co/1q0CPydI5m
Sneekweek
Alle handige informatie mbt de #sneekweek, voor deelnemers en bezoekers @Starteiland, is hier terug te vinden: http://t.co/PuO25IRXKF