Menu

Informatie voor de zeilers

Alle 2023 informatie overzichtelijk op één pagina

Dertig verschillende klassen verschijnen dit jaar aan de start in alle formaten en voor alle leeftijden. Van de kleinere jeugdboten zoals Optimist en Flits tot de grotere schepen zoals Randmeer, Regenboog en G2.

Als je meedoet aan de 86e Sneekweek vind je hier alle informatie van Startrooster tot banenkaarten en protesten.

Kijk hier regelmatig voor de laatste informatie

Overige informatie

Deelnemers

Heb je een protest?

Tijdens de Sneekweek van 2023 zal het mogelijk zijn om via de Jury SailorApp van Manage2Sail contact te hebben met het wedstrijd comité en met de jury. Middels deze online portal kun je bijvoorbeeld een bemannings- of materiaalwissel aanvragen en protesten indienen.

Alle verantwoordelijke personen van de deelnemende schepen (die hun mailadres hebben vermeld bij de inschrijving in Manage2Sail) zullen kort voor aanvang van de Sneekweek hun persoonlijke wachtwoord hiervoor ontvangen.

Vanaf zaterdag 5 augustus is het dan mogelijk om via de SailorApp in te loggen met je zeilnummer en je wachtwoord via https://juryterminal.manage2sail.com.

Deelnemers

Banenkaart voor de 86e Sneekweek

De wedstrijden worden verzeild op de KWS Sneekweekbanen, versie 2023. Deelnemers krijgen tijdens de aanmelding per boot één banenkaart uitgereikt.

Banenkaarten zijn ook tegen betaling van € 2,- verkrijgbaar aan het loket van het Wedstrijdkantoor of kun je hier digitaal inzien. De banenkaart voor de Gossepalen baan vind je in de wedstrijdbepalingen.

Deelnemers

2023 Programma

Aanmelden deelnemers

Kan op vrijdag 4 augustus, ‘s middags van 13.30 uur tot 17.00 uur (pont is gratis) in café-restaurant 't Foarûnder op het Starteiland of op zaterdag 5 augustus vanaf 08.30 uur aan het loket van het Wedstrijdkantoor van de KWS op het Starteiland.

Pontpas en meer

Bij de aanmelding ontvangt iedere deelnemer ook diverse toegangskaarten. Tevens kunnen deelnemers hun Sneekweek(pont)pas laten maken. Hiervoor is een pasfoto nodig. Vergeet dus niet een pasfoto mee te nemen!

Prijzen

De prijzen zijn dagelijks af te halen na het verstrijken van het einde van de protesttijd aan het loket van het Wedstrijdkantoor. Na afloop van de Sneekweek kan geen aanspraak meer gemaakt worden op de prijzen.

Feest en plezier

Na het wedstrijdzeilen zijn er leuke activiteiten voor de deelnemers op het Starteilend of in de stad. Van muziekpodiums, DJ's en leuke activiteiten voor kinderen. Wat er allemaal te doen is vind je in de agenda. Ben je vergeten kaarten te kopen voor het slotfeest? Je kunt deze ook nog kopen aan het loket van het Wedstrijdkantoor.

    Na het zeilen leuke dingen doen?

    Geniet van het straattheater, muziekterrassen, kindermiddagen, braderie of ga lekker funshoppen bij de vele winkels in Sneek.

    Activiteiten stad
    Hoofdsponsor
    Back to top