Menu

Informatie voor de zeilers

Alle 2022 informatie overzichtelijk op één pagina

Dertig verschillende klassen verschijnen dit jaar aan de start in alle formaten en voor alle leeftijden. Van de kleinere jeugdboten zoals Optimist en Flits tot de grotere schepen zoals Randmeer, Regenboog en G2.

Als je meedoet aan de 85e Sneekweek vind je hier alle informatie van banenkaarten tot protesten. De sluitingsdatum van de inschrijving is geweest maar je kunt je nog steeds inschrijven voor een meerprijs van €10 euro. Meer informatie hierover vind je in de aankondiging.

Elke dag is er één lange race voor jouw klasse die ongeveer 120 tot 150 minuten duurt. Na het zeilen zijn er leuke activiteiten op de wal en in de stad. Aanmelden kan nog steeds

Overige informatie

Heb je een protest tegen iemand

We maken gebruik van een Digitaal jury management systeem.

protest systeem
Deelnemers

Banenkaart voor de 85e Sneekweek

De wedstrijden worden verzeild op de KWS Sneekweekbanen, versie 2018. Deelnemers krijgen tijdens de aanmelding per boot één banenkaart uitgereikt.

Banenkaarten zijn ook tegen betaling van € 1,- verkrijgbaar aan het loket van het Wedstrijdkantoor of je kunt ze hier digitaal inzien. De banenkaart voor de Noordbaan vind je in de wedstrijdbepalingen.

Deelnemers

2022 Programma

Aanmelden deelnemers

Kan op vrijdag 5 augustus, ‘s middags van 13.30 uur tot 17.00 uur (pont is gratis) in café-restaurant 't Foarûnder op het Starteiland of op zaterdag 6 augustus vanaf 08.30 uur aan het loket van het Wedstrijdkantoor van de KWS op het Starteiland.

Boekje en pontpas

Het Sneekweekboekje met de wedstrijdbepalingen, één banenkaart per boot en de goody bag worden tijdens de aanmelding verstrekt. Tevens kunnen deelnemers hun Sneekweek(pont)pas laten maken. Hiervoor is een pasfoto nodig. Vergeet dus niet een pasfoto mee te nemen!

Prijzen

De prijzen zijn dagelijks af te halen na het verstrijken van het einde van de protesttijd aan het loket van het Wedstrijdkantoor. Na afloop van de Sneekweek kan geen aanspraak meer gemaakt worden op de prijzen.

Feest en plezier

Na het wedstrijdzeilen zijn er leuke activiteiten voor de deelnemers op het Starteilend of in de stad. Van muziekpodiums, DJ's en leuke activiteiten voor kinderen. Wat er allemaal te doen is vind je in de agenda. Ben je vergeten kaarten te kopen voor het slotfeest? Je kunt deze ook nog kopen aan het loket van het Wedstrijdkantoor.

    Na het zeilen leuke dingen doen?

    Geniet van het straattheater, muziekterrassen, kindermiddagen, braderie of ga lekker funshoppen bij de vele winkels in Sneek.

    Activiteiten stad
    Hoofdsponsor
    Back to top