Menu

Gebruik van de Jury SailorApp

Gebruik van de Jury SailorApp

De SailorApp

Tijdens de Sneekweek van 2024 zal het mogelijk zijn om via de Manage2Sail Jury SailorApp contact te hebben met het wedstrijd comité en met de jury.

Met de jury – SailorApp kunnen zeilers online:

  • Protesten en verzoeken om verhaal indienen
  • Bemanningswissel aanvragen
  • Materiaal wissel aanvragen
  • Communiceren met de wedstrijdleiding en jury.

Alle verantwoordelijke personen van de deelnemende schepen (die hun mailadres hebben vermeld bij de inschrijving in Manage2Sail) zullen kort voor aanvang van de Sneekweek hun persoonlijke wachtwoord hiervoor ontvangen.

Vanaf zaterdag 3 augustus is het mogelijk om via de SailorApp in te loggen met je zeilnummer en je wachtwoord via https://juryterminal.manage2sail.com.

Een handleiding met uitleg over het gebruik van de SailorApp is beschikbaar in PDF.
Open handleiding

Gebruik van de Jury SailorApp

Online Mededelingen / Noticeboard

Vanuit de wedstrijdorganisatie zullen we via het online mededelingenbord (dat gekoppeld is aan de SailorApp) ook zoveel mogelijk de informatie die op het mededelingenbord bij het wedstrijdcentrum hangt, kenbaar maken. Deze informatie is dan via de link Mededelingen (Noticeboard) online op deze site te zien.

(BELANGRIJK Het officiële mededelingenbord is bij het wedstrijdcentrum. Informatie die (nog) niet online is gedeeld maar (al) wel op het mededelingenbord hangt, kan geen reden zijn voor verhaal.)

Back to top