Menu

Contact

Contact

Voor zeilers tijdens de Sneekweek

Wedstrijdcentrum

Het wedstrijdcentrum is gevestigd in de Startoren op het Starteiland en wordt bemand vanaf 09.00 uur tot één uur na de finish van de laatste boot.

Tel: 0515-415140

E-mail: wedstrijdcentrum@kws-sneek.nl

Uitslagverwerking: uitslagen@kws-sneek.nl

Protestcomité: jury@sneekweek.nl

Contact

Sectie Wedstrijdzeilen

De Sectie Wedstrijdzeilen is verantwoordelijk voor de organisatie van de wedstrijden tijdens de Sneekweek en de andere evenementen die de KWS organiseert. Wil je een zeilwedstrijd organiseren bij de KWS? Neem dan contact op met het secretariaat van de sectie.

Meer informatie over deze, en andere secties van de KWS, kun je vinden op de KWS verenigingssite. De belangrijkste contactgegevens van de sectie Wedstrijdzeilen.

Secretariaat

Corien Koek
E-mail: wedstrijdzeilen@kws-sneek.nl
Postbus 100
8600 AC Sneek

Inschrijvingen

Marieke Guichard
E-mail: inschrijving@kws-sneek.nl

Jury

E-mail: jury@kws-sneek.nl

Contact

Pers

Voor de pers is tijdens de Sneekweek een persruimte beschikbaar. Tevens is er dagelijks een boot voor de pers beschikbaar, herkenbaar aan de vlag PERS. Afspraken kunnen gemaakt worden bij het Perscentrum naast de Starttoren.

Contactgegevens Pers

Robbert Evers sneekweekzeilen@sneekweek.nlContact

Algemeen

EHBO

Op het Starteiland is een Rode Kruispost aanwezig ter verlening van eerste hulp. Je vindt de post naast het havenkantoor.

Beveiliging

Tijdens de Sneekweek is er in de avonduren en ’s avonds bewaking op het Starteiland aanwezig. Het kantoor van de havenmeester is de centrale post van de bewakingsdienst Security Noord. In geval van calamiteiten is de dienst bereikbaar via telefoonnummer: 06 – 28400918

Havenmeester

Voor de pleziervaart zijn op het Starteiland Sneekermeer meer dan 400 ligplaatsen beschikbaar in een drietal havens. Daarnaast zijn er camperplaatsen en kampeermogelijkheden voor deelnemers. Vanaf een week voorafgaand aan de Sneekweek en tijdens de Sneekweek is het havenkantoor dagelijks geopend van 8.00 u tot 22.00 uur.

Contact

Mediateam

Tijdens de Sneekweek maakt ons mediateam allemaal leuke items. Video's, foto's, dagverslagen en leuke verhalen. Volg daarom 'Sneekweek Zeilen' via Instagram of Facebook en check regelmatig de website tijdens het event voor het meest complete overzicht.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties betreffende deze website laat het ons dan weten.

Contact

Sponsors

Heeft u ook interesse in het sponsoren van onze vereniging? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Sectie PR & Sponsoring. Al sinds 1992 wordt de KWS financieel ondersteund door sponsors. De eerste hoofdsponsor was Sonnema, gevolgd door Landrover, Volvo, Unilever en tegenwoordig Rabobank.

Omdat de KWS gelooft in het opbouwen van een hechte band, is het onze filosofie om sponsorcontracten voor meerdere jaren aan te gaan. Naast de hoofdsponsor heeft de KWS een aantal co-sponsors. Een (co-)sponsor sluit een contract met de KWS inclusief sponsoring van de Sneekweek. Doordat alle sponsors voor meerdere jaren verbonden zijn aan onze vereniging, ontstaat er een bijzondere samenwerking tussen de KWS en de sponsors, maar ook tussen de sponsorende partijen onderling. Deze samenwerking zorgt voor een solide en complimenterende uitstraling tijdens onder andere de Sneekweek.

Contactgegevens

Gerlof van der Werf sponsoring@kws-sneek.nl

Hoofdsponsor
Back to top