Menu

Ben jij er ook!?

Schrijf je nu in voor het grootste zeilevenement op binnenwater

De Sneekweek is één week vol zeilavontuur, sportiviteit, gezelligheid en feesten. Alle reden dus om deel te nemen aan de 87e Sneekweek van zaterdag 3 t/m donderdag 8 augustus.

Dertig verschillende klassen verschijnen aan de start in alle formaten en voor alle leeftijden. Van de kleinere jeugdboten zoals Optimist, Splash en Flits tot de grotere schepen zoals Randmeer, Regenboog en G2.

Elke dag is er één lange race voor jouw klasse die ongeveer 120 tot 150 minuten duurt. Na het zeilen zijn er leuke activiteiten op de wal en in de stad.

Deelnemen

Hoe kun je meedoen?

Aanmelden voor de 87e Sneekweek verloopt via de site van Manage2Sail.

Heb je al een account log dan gewoon in. Ben je nieuw dan kun je gemakkelijk een account aanmaken. Zoek alvast je wedstrijdlicentie van het Watersportverbond op want die is ook nodig. Staat een wedstrijd niet open voor jouw klasse, maar willen jullie wel deelnemen? Dit kan al vanaf een minimum van 7 deelnemers. Om er voor te zorgen dat je klasse toegevoegd wordt, laat je je Klasse Organisatie contact opnemen met de Sectie Wedstrijdzeilen.

De sluitingsdatum van de inschrijving is zaterdag 27 juli 2024 om 23.59 uur. Daarna zijn de inschrijfkosten hoger. Meer informatie hierover vind je in de aankondiging.

Deelnemen

Banenkaart voor de 87e Sneekweek

De wedstrijden worden verzeild op de KWS Sneekweekbanen, versie 2023.
Deelnemers krijgen tijdens de aanmelding per boot één banenkaart uitgereikt.

Banenkaarten zijn ook tegen betaling van € 2,- verkrijgbaar aan het loket van het Wedstrijdkantoor of je kunt ze hier digitaal inzien. De banenkaart voor de Gossepalenbaan vind je in de wedstrijdbepalingen.

Deelnemen

2024 Programma

Aanmelden deelnemers

Kan op vrijdag 2 augustus, ‘s middags van 13.30 uur tot 17.00 uur (pont is gratis) in café-restaurant 't Foarûnder op het Starteiland of op zaterdag 3 augustus vanaf 08.30 uur aan het loket van het Wedstrijdkantoor van de KWS op het Starteiland.

Pontpas en meer

Bij de aanmelding ontvangt iedere deelnemer diverse event items waaronder toegang tot het zeilersfeest. Tevens kunnen deelnemers hun Sneekweek(pont)pas laten maken. Hiervoor is een pasfoto nodig. Vergeet dus niet een pasfoto mee te nemen!

Prijzen

De prijzen zijn dagelijks af te halen na het verstrijken van het einde van de protesttijd aan het loket van het Wedstrijdkantoor. Na afloop van de Sneekweek kan geen aanspraak meer gemaakt worden op de prijzen.

Feest en plezier

Na het wedstrijdzeilen zijn er leuke activiteiten voor de deelnemers op het Starteiland of in de stad. Van muziekpodiums, DJ's en leuke activiteiten voor kinderen. Wat er allemaal te doen is vind je in de agenda. Ben je vergeten kaarten te kopen voor het slotfeest? Je kunt deze ook nog kopen aan het loket van het Wedstrijdkantoor.

    Meedoen wordt echt epic

    Schrijf je snel in voor het grootste zeilevenement op binnenwater van zaterdag 3 tot en met donderdag 8 augustus.

    Nu inschrijven
    Hoofdsponsor
    Back to top