icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

iconSneekweek

83e Sneekweek

Schrijf je hier in!

Het Watersportverbond heeft momenteel een achterstand in het verwerken van de licenties en meetbrieven. Hierdoor kunnen zij nieuwe aanvragen niet tijdig verwerken. In overleg met het Watersportverbond is daarom besloten dat er dit jaar tijdens de Sneekweek geen controle van deze wedstrijd- en bemanningslicenties en meetbrieven zal plaatsvinden.

Bij inschrijving voor deelname aan de Sneekweek hoeven dit jaar dan ook geen licentienummers meer te worden ingevoerd. De controle die in de velden van de inschrijving zat is er tijdelijk vanaf gehaald, de velden voor de licenties kunnen dus leeg gelaten worden.

Klik verder voor de publicatie van het Watersportverbond.

Ook zin om deze zomer naar de leukste zeilweek van Nederland te komen? Dan is het Sneekermeer van 4 tot en met 9 augustus the place to be. Daar wordt het grootste zeilevenement op binnenwater georganiseerd!

Gedurende de eerste drie dagen van de Sneekweek zal na afloop van het reguliere programma een extra start worden gegeven voor de polyvalken van de Unified Sailors, twee zeilers met een verstandelijke beperking.

 

Fryslân is een sportprovincie bij uitstek waar iedereen, elke dag op eigen niveau kan sporten en bewegen. Op de Friese meren, langs de Wad- denzeekust, door de platte graslanden, groene bossen en heuvelachtige zandvlaktes. Sport zorgt voor strijd en verbroedering, verbindt mensen, maar geeft vooral veel plezier. We willen (en kunnen) er niet zonder!

Op zaterdag 23 juni jl. vond de ondertekening plaats van het sponsorcontract van TVM verzekeringen met de KWS.  Met ingang van deze zomer 2018 is TVM verzekeringen trotse co-sponsor van de Koninklijke Watersportvereniging Sneek

Het kan altijd beter. De Koninklijke Watersportvereniging Sneek is voortdurend op zoek naar verbeteringen. Ook dit jaar kunnen de deelnemers aan de Sneekweek weer net iets meer verwachten. ,,We proberen het iedereen naar de zin te maken.”

Het hoogtepunt van het zeilseizoen? De Sneekweek! Geen enkel punt van discussie voor de jonge zeilers Carijn Mulder, Linze Andringa en Martijn de Zee. Zij genieten al jaren onder het welbekende motto: ‘Overdag om de eer, ’s avonds voor de sfeer’.

In januari is gestart met de bouw van de nieuwe pont voor het Starteiland met de ambitie om de pont voor de 83e Sneekweek operationeel te hebben. Helaas is er tijdens het bouwproces vertraging ontstaan, waardoor de pont niet voor de Sneekweek in de vaart kan worden genomen.

Met ingang van mei 2018 is TVM verzekeringen trotse sponsor van de Koninklijke Watersportvereniging Sneek

“En daar zijn we zeer content mee,” aldus Hendrik de Jonge, directeur afdeling Scheepvaart bij TVM verzekeringen. “Voor degenen die ons niet kennen, TVM is een coöperatie en we werken voor onze leden en klanten in transport, logistiek, binnenvaart én de pleziervaart. Ons hoofdkantoor zit in Hoogeveen, we werken internationaal.

Waarom sponsor van de KWS?

De KWS en Code-Zero hebben maandag 12 februari op Boot Holland in Leeuwarden een sponsorovereenkomst getekend. Hiermee is de KWS de komende jaren weer verzekerd van een kledingsponsor die voor comité en vrijwilligers tijdens de Sneekweek en de andere evenementen de kleding verzorgt.

Programma