icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

icon_uitslagen

Uitslagen

Uitslagen 84e Sneekweek

Sneekweek 2020

De 85ste Sneekweek zal worden gehouden van 1 t/m 6 augustus 2020.

Mis jij de Sneekweek ook? Gelukkig hebben we de aftermovie nog

Tijdens de Sneekweek werd elke dag een kleine selectie online gezet van circa 20 foto's. Eize Hoekstra heeft hard doorgewerkt na de Sneekweek en heeft nu alle foto's online gezet. 

Ooit voor de gein begonnen nu 10 jaar lang onze Sneekweek fotograaf. Maak kennis met Eize Hoekstra, de man die nooit een selfie maakt (dat weten wij dan weer als mediateam ;-)

Duitse zeilers weten de Sneekweek altijd te vinden en de Deens olympisch kampioen is ook weer van de partij. Nieuw is de Spaanse ‘Armada’. De zeskoppige bemanning geniet met volle teugen.

 

Al 14 Sneekweek borden binnen maar de overstap naar de Regenboog komt er niet, dat is met harde wind geen mooie boot aldus Siep-Jan 😬

Als het kan, meldt Sjoerd Hofland zich als Finn-zeiler in de Sneekweek, maar dezer dagen telt vooral zijn ‘werk’ op de Sneker Pan.

Gevonden in een schuur van een oude zeeman. Het verhaal achter een 100 jaar oude reddingssloep die helemaal is omgebouwd.

Het eerste Sneekweek bord voor de nichtjes Abma, hoe speciaal is dat...

De laatste dag van de 84steSneekweek was een prachtige dag met veel wind. “We hebben zoals de afgelopen dagen met steady wind kunnen starten. Het was vandaag gelukkig minder vlagerig dan gisteren”, begint wedstrijdlijder Auke van der Werf.