icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

iconSneekweek

83e Sneekweek

Schrijf je hier in!

Zomer. Zon. Beetje wind. Soms uitstel maar wat een top Sneekweek hebben we gehad. Bekijk hier de aftermovie van de 83e Sneekweek.

Tijdens de Sneekweek is iedere dag een aantal foto's op deze site gezet. De komende dagen komen veel meer foto's online. Het nagenieten kan dus beginnen!

 

Dit album bevat alle foto's van de zondag van Eize Hoekstra (c).

Tijdens de Sneekweek is iedere dag een aantal foto's op deze site gezet. De komende dagen komen veel meer foto's online. Het nagenieten kan dus beginnen!

 

Dit album bevat alle foto's van de zaterdag van Eize Hoekstra (c).

De laatste zeildag kwam gisteren iets langzamer op gang. Er werd weer om tien uur gestart, na een gezellige hardzeildag. De eerste acht klassen gingen van start op baan F zuid-oost met een windkracht 2/3. Na een klein half uur uitstel, door winddraaiingen, gingen de volgende klassen van start op baan E oost. Na een half uur uitstel vanaf klasse 29 is er daarna gestart op baan D.

Mocht Anne-Britt weer meezeilen op de laatste Sneekweek dag of is nog steeds ziek?

Sinds 2005 is ze de puzzelaar van de KWS. Als duo zijn Barbara en Tiety zijn na elf jaar goed op elkaar ingespeeld. De taken hebben ze goed verdeeld en ze helpen elkaar waar nodig. Het is een week per jaar elke dag focussen en puzzelen met de uitslagen. “Het mooiste is dat ik mensen kan helpen met het uitvoeren van hun hobby, zeilen.” Vrijwilliger van vandaag: Barbara Schreuder.

Na ruim 40 jaar pak je weer eens een Sneekweek bord?