Menu

Schrijf je nu in voor het grootste en gezelligste zeilevenement op Europees binnenwater

Schrijf je nu in voor het grootste en gezelligste zeilevenement op Europees binnenwater

Beste wedstrijdzeilers

In deze uitnodiging laten we u alvast sfeerproeven van wat u de komende editie van de Sneekweek kunt verwachten. De bekende sportjournalist Peter van der Meeren heeft in zijn bekende stijl weer prachtige verhalen gemaakt van onder andere de deelnemers, de wedstrijdorganisatie en onze opleiding, die wellicht toekomstige Sneekweek- winnaars oplevert. Verder treft u in deze uitnodiging alle informatie aan die ervoor zorgt dat u alles te weten komt van dit zesdaagse zeilfestijn.

Het streven is om zoveel mogelijk klassen aan de start te laten verschijnen. Om dit te faciliteren zal dit jaar van dinsdag tot en met donderdag op een extra wedstrijdbaan worden gevaren. Deze baan is voor surfers, beginnende Optimist- zeilers en zeilers met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

In de 85ste editie hopen wij weer een mooi deelnemersveld te mogen begroeten. Jong en oud, iedereen is van harte welkom! Als uw gastheer op het water en op het Starteiland proberen wij elk jaar onze organisatie te optimaliseren en er voor de zeilers en overige bezoekers een leuk zeilevenement van te maken, waarbij ons credo blijft: ‘Overdag om de eer, ’s avonds voor de sfeer’.

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens deze jubileumeditie van de Sneekweek en dat u samen met uw zeilklasse-collega’s weer gaat strijden om de traditionele blauwe borden. Schrijf u snel in zou ik zeggen.

Wij gaan alvast aftellen naar de zesde augustus!!

Namens het bestuur van de Koninklijke Watersport- vereniging Sneek,

Karst J. Doevendans voorzitter

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top