icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

icon_uitslagen

Uitslagen

Uitslagen 84e Sneekweek

Volvo Ocean Race presentaties Gerd-Jan Poortman tijdens Sneekweek

Volvo Ocean Race presentaties Gerd-Jan Poortman tijdens Sneekweek

Op dinsdag 4 augustus is er ruime aandacht voor de Volvo Ocean Race. Zeiler Gerd-Jan Poortman van Team Brunel zal 3 gratis presentaties verzorgen in de grote tent op het Starteiland: om 13.00 uur, 15.30 uur en 19.30 uur laat de bekende voordekker in woord en beeld zien hoe spectaculair de Volvo Ocean Race is. 

 

Op het terras kun je zelf laten zien of je de kracht in huis hebt om aan een oceaanrace mee te doen. Gaastra heeft daar namelijk een zogenaamde grinder staan, zo'n levensgrote koffiemolen waarmee de zeilen worden gehesen (bekijk hier een video-impressie). Laat zien wat je in huis hebt en misschien win jij een van de mooie prijzen die Gaastra hiervoor beschikbaar stelt. 

 

Om 16:00 begint de Aftersail waar bij DJ BrendNew voor een leuke muziekje zorgt. Tevens kunt u vanaf het Carabisch terras de Teamwedstrijden van de Regenbogen (Friesland VS. Holland) volgen rond een uur of 18:00. ’s Avonds kunt u een feestje bouwen in het café van ‘it Foarûnder’ waar huis DJ Sipke er een spetterend feest van maakt.