icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

iconSneekweek

83e Sneekweek

4 t/m 9 augustus 2018

Timo Engelsma en Petra de Vos op koers naar het Sneekweek bord

Timo Engelsma en Petra de Vos op koers naar het Sneekweek bord

Voor de 13-jarige Timo Engelsma en de 10-jarige Petra de Vos is dit de eerste Sneekweek samen in de Flits A. Maar ze weten al meteen een goed resultaat neer te zetten; ze zijn alleen nog maar eerste geworden. 

Maar dit is niet het enige goede resultaat dat dit jaar genoteerd staat voor dit team. Ze hebben tot nu toe alle evenementen behalve de paaswedstrijden gewonnen in de Flits A en voor Timo zou dit al het derde Sneekweek bord op rij kunnen worden. Bovendien is Petra vorig jaar Nederlands Kampioen Flits geworden met Helga Drost. 

Wat hun geheim is? Die hebben ze niet, aldus Timo. De boot is snel en ze zijn een goed team. Hij vaart in de flits waar zijn moeder ook het zeilen in heeft geleerd. 

Petra: "Dit is het eerste en het laatste jaar dat we samen zeilen. Ik ga volgend jaar bij iemand anders bemannen." Maar de Sneekweek bestaat niet alleen uit het behalen van goede resultaten volgens Timo: "Het zeilen is erg leuk, maar de gezelligheid hoort er ook zeker bij!"

 

 

 

 

 

Foto door Eize Hoekstra. 

rabobank_sponsor_sneekweek-45

Rabobank

Hoofdsponsor Sneekweek

iconWeather

Weerstation

Het actuele weer in Sneek

iconWedstrijden

UITSLAGEN

82e Sneekweek

iconPhoto

Fotoalbums

Sneekweek 2017

Twitter @kwssneek

KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
RT @zeilwedstrijdNL: De @Schuttevaerrace is dé krachtmeting tussen hardlopers, fietsers en zeilers en vindt dit jaar plaats op 29 &30 juni.…
sneekweek-app-icon

De Sneekweek App

Download hem nu!

youtube-small

YouTube kanaal

SneekweekZeilen