icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

iconSneekweek

83e Sneekweek

4 t/m 9 augustus 2018

Steiger Stories - deel 4

Steiger Stories - deel 4

De momenten voor de start zijn het spannendst. Heen en weer varen over de startlijn. Een half oog op het startschip en vooral: speuren naar hem.

 

Nog nooit eerder raakte ze zo in de war van iemand. Als hij in de buurt komt weet ze niet meer wat ze moet zeggen of hoe ze zich moet gedragen. Haar handen voelen raar en op de verkeerde plek. Ze kijkt het liefst naar beneden. Hij zeilt ook in de Flits. In de A, dat wel. Het meisje weet eigenlijk niet of hij wel weet dat ze bestaat. Ze hoopt het maar.

 

Iedere keer als hij voorbij vaart probeert ze zijn aandacht te trekken. Ze kijkt dan naar hem, stuurt op zijn Flits af en wijkt op het laatste moment uit. Alle aandacht is goed. Haar negenjarige fokkenist weet van de crush en plaagt haar vriendinnetje daar maar al te graag mee.

 

De start. Hij kijkt niet om wanneer hij aan de wind steeds verder bij haar vandaan vaart. Het meisje zucht. Weer niet gelukt. Tien minuten later gaat haar klasse ook van start. 

 

In het laatste kruisrak komt ze hem pardoes weer tegen. Hij heeft een slechte wedstrijd, die van haar is bijzonder goed. Het meisje gaat iets rechter op zitten. Dit is haar moment. Op hetzelfde ogenblik schreeuwt de fokkenist heel hard zijn naam. Hij kijkt verbaasd om. 

 

De fokkenist duikt snel naar beneden, waardoor alleen de geschrokken stuurvrouw nog te zien is. Ze kleurt vuurrood. Hun blikken kruisen die dag voor het eerst.

 

Het meisje wat niet wat ze moet doen en gaat snel overstag. Zonder fokkenist. Want die ligt nog op de vlonders van het lachen. 

 

Lees ook de andere Steiger Stories ...

Deel 1 - De rubberboot

Deel 2 - De hoofdprijs

Deel 3 - Sexy zweefduik

rabobank_sponsor_sneekweek-45

Rabobank

Hoofdsponsor Sneekweek

iconWeather

Weerstation

Het actuele weer in Sneek

iconWedstrijden

UITSLAGEN

82e Sneekweek

iconPhoto

Fotoalbums

Sneekweek 2017

Twitter @kwssneek

KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
@MarAcHarlingen Ja het is goed gegaan. Alleen zakte de wind weg en hebben we de laatste twee klassen eerder af moeten korten.
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Vaurien start om 13:45, baan G. Hopelijk kunnen we die houden, anders wordt het erg moeilijk #Openingswedstrijden
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Druk overleg over de te volgen strategie. Lastige windrichting en -verwachting #Openingswedstrijden https://t.co/l4x92TJf8L
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
We laten de Vauriens terukomen en gaan straks verder op baan G omdat de wind verder naar zuid draait #Openingswedstrijden
sneekweek-app-icon

De Sneekweek App

Download hem nu!

youtube-small

YouTube kanaal

SneekweekZeilen

icon_Zeilen_def

Zeilen

Mediapartner vd Sneekweek