icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

iconSneekweek

83e Sneekweek

4 t/m 9 augustus 2018

Steiger Stories - deel 3

Steiger Stories - deel 3

De blonde jongedame krijgt haar voet maar niet over de railing. Alles beweegt. Het was al een karwei om de boot terug te vinden en nu ze er eindelijk is, wil ze niets liever dan slapen. 

 

Het is half tien ’s ochtends en bij daglicht wordt de ravage pas duidelijk. Ze is bemodderd, misselijk en haar blote benen zitten onder de krassen en brandnetelbulten. Wat begon als een onschuldig biertje, veranderde in een nachtelijk avontuur tussen de bomen op het starteiland. 

 

Ze zag hem voor het eerst in de feesttent. Een sportieve jongen, leuk om te zien. Hij tapte biertjes. De blonde had hem even intens aangekeken en dat bleek genoeg om de boel in gang te zetten. Na sluitingstijd zoenen ze hevig. In de bossen begint het betere werk. Ze trekken de kleren van elkaars lijf en rollen tegen het ochtendgloren door de modder. 

 

Eenmaal aan boord vult de ruimte zich met de geur van verschaald bier en drek. De blonde stuit tot haar schrik op haar oma, die rustig de krant zit te lezen. Overnachten bij je grootouders aan boord heeft ook zijn nadelen. ,,Hoe kom jij zo vies?’’, vraagt ze aan haar kleindochter.

 

De mogelijke antwoorden schieten door haar hoofd. Een stuk nuchterder ineens. ,,We hebben tikkertje gedaan in de bossen’’, zegt de blonde zo onschuldig mogelijk. ,,En we deden ook koprollen.’’ ,,Fijn dat je zo leuk gespeeld hebt’’, zegt oma, terwijl ze haar kleindochter met een washandje afschrobt.

rabobank_sponsor_sneekweek-45

Rabobank

Hoofdsponsor Sneekweek

iconWeather

Weerstation

Het actuele weer in Sneek

iconWedstrijden

UITSLAGEN

82e Sneekweek

iconPhoto

Fotoalbums

Sneekweek 2017

Twitter @kwssneek

KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
@MarAcHarlingen Ja het is goed gegaan. Alleen zakte de wind weg en hebben we de laatste twee klassen eerder af moeten korten.
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Vaurien start om 13:45, baan G. Hopelijk kunnen we die houden, anders wordt het erg moeilijk #Openingswedstrijden
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Druk overleg over de te volgen strategie. Lastige windrichting en -verwachting #Openingswedstrijden https://t.co/l4x92TJf8L
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
We laten de Vauriens terukomen en gaan straks verder op baan G omdat de wind verder naar zuid draait #Openingswedstrijden
sneekweek-app-icon

De Sneekweek App

Download hem nu!

youtube-small

YouTube kanaal

SneekweekZeilen

icon_Zeilen_def

Zeilen

Mediapartner vd Sneekweek