icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

icon_uitslagen

Uitslagen

Uitslagen 84e Sneekweek

Sneekweek sponsor | Zakelijk Gezeilschap der KWS

Sneekweek sponsor | Zakelijk Gezeilschap der KWS

Vandaag belichten we het Zakelijk Gezeilschap der KWS. Hiervoor spreken we af met Natasja Kesteloo van Kesteloo projectmanagement en events.

 

Natasja is een bevlogen projectmanager en event orginisator, die in haar vrije tijd deze kwaliteiten toepast als vrijwillger bij de KWS. Op het moment dat we haar bellen om af te spreken is ze druk in overleg met het Sneekweek bestuur, ontvangt ze gasten en is ze overal en nergens en wordt regelmatig aan haar shirt getrokken.

 

Vandaag nadat ze Carlo Huisman van Team Brunel heeft ontvangen op de starttoren, en voorzien heeft van koffie en een appelflap stapt ze goedlachs bij ons binnen. Natasja is sedert 2010 lid van het Zakelijk Gezeilschap, waar ze in 2011 plaats nam in het bestuur.

Het zakelijk gezeilschap is een groep enthousiaste ondernemers die de zeilsport en de KWS in het bijzonder een warm hart toedragen.

 

Deze business club van de KWS bestaat naast de hoofdsponsoren en partners uit 54 bedrijven die lid zijn. Sinds 2 jaar heeft het gezeilschap de status van co-sponsor. Het is voor het gezeilschap van groot belang om ook kleinere ondernemers en kans te geven zich te voegen bij deze mooie club. Vele kleintjes maken ook 1 grote, aldus Natasja.

Stelregel is dat de uitgaven uit de inkomsten van het zakelijk gezeilschap gelabeld zijn aan de zeilsport en de KWS.

 

In overleg met de KWS wordt ieder jaar bepaald waaraan het geld wordt besteed, afgelopen jaar bijvoorbeeld zijn er nieuwe vesten voor het comite aangeschafd, is er geinvesteerd in de invalide lift in de toren, komen er lycras met club logo voor het jeugdzeilen, en is er geinvesteerd in een aantal Optimisten.

 

Op de vraag aan Natasja wat de deelname aan het gezeilschap haar brengt en voor haar bedrijf betekent, vertelt ze dat ze hierdoor deelt in de genugten van de club, veel contact heeft met gelijk gestemden en deel uitmaakt van een gezellig en leuk bestuur.

Morgen zeilt ze zelf in de 16m2, tussen de bedrijven door van haar drukke taak als vrijwilliger.

 

Net als vandaag druk met laveren dus…… juiste koers