icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

icon_uitslagen

Uitslagen

Uitslagen 84e Sneekweek

Sneekweek sponsor | Speedbooks

Sneekweek sponsor | Speedbooks

Een jong dynamisch bedrijf uit Heerenveen. Gespecialiseerd in financiële rapportage en software. Volgens eigenaar Lume Paulusma hanteren zij de meest gebruiksvriendelijke software. Speedbooks is efficiënt, tijdbesparend en heeft de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Het begon in 2009, na 8 jaar voor een groot deurwaarderskantoor in Amsterdam te hebben gewerkt als financieel directeur met 90 personeelsleden was het voor Lume tijd voor iets anders. Hij kwam in contact met een Drs. Economie en een Drs. Bedrijfskunde, zij hadden Speedbooks bedacht maar niet de financiële middelen om te starten.

 

Lume verkocht zijn aandelen en vertrok naar Alphen aan de Rijn om daar te starten met Speedbooks. Na een jaar van op en neer reizen was het voor Lume weer tijd om terug te keren naar het heitelân. Er werd gekozen voor Heerenveen waar op 26 februari 2019 het 10 jarig jubileum gevierd zal worden. Hoe weet Lume nog niet, maar dat er een feest komt is zeker.

 

Bij het bedrijf werken ondertussen 14 mensen onder leiding van Lume. Onder zijn klantenkring veel BN’ers waaronder Armin van Buren en de bekende tweeling Tim en Tom Coronel.

 

Volgens Lume is meten weten, hiermee bedoelt hij dat inzicht in cijfers en dus in je bedrijf belangrijk is. Op tijd weten wanneer en hoeveel geld je nodig hebt is belangrijk om daarvoor een koers uit te zetten. Zo hebben we ook een sprongetje naar t zeilen, ook daar bepaal je je koers. Sinds 2016 is Speedbooks een van de sponsors van de KWS , op de vraag wat de sneekweek voor hem betekent zegt hij het als Sneeker een mooi bijzonder evenement te vinden. Vanavond zal hij op het fietsje de stad in gaan om de sfeer van de zogenaamde Sneeker stappersavond mee te maken.

 

Sponsoring is voor Lume een middel om talent een kans te geven. Sinds kort is hij trotse sponsor van Nyck de Vries uit Uitwellingerga. Een jong race talent. Verder is hij sponsor van meerder Sneeker clubs en verenigingen, voetbalclub ONS en Sneek-Witzwart. Maar ook andere Friese sporten kunnen rekenen op de steun van Lume. Als het maar fries is vertelt hij trots zoals SC Heerenveen de KNKB en de Femke foundation. Net als in zijn bedrijf is het kansen en mogelijkheden creëren.