icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

iconInschrijven

INSCHRIJVEN

Inschrijven Sneekweek

Samenloop voor Hoop

Samenloop voor Hoop

Driemaal is ... Zó ging dat bij Jeroen van den Noort, 30-kwadraat-zeiler. Twee maal voor de wedstrijd liep hij voor een toiletbezoek langs de stand van SamenLoop voor Hoop. Cindy had hem gezegd: "Ik onthoud je! Als ik je tegenkom, koop je een bandje." Na de wedstrijd weer een toiletbezoek en je raadt het al... "Ik zal hem aan mijn kinderen laten zien. Misschien kom ik zo wel weer," glimlachte Jeroen.  

 

De paarse bandjes met daarop 'Sneekweek 2016 steunt Samenloop' worden bij bosjes verkocht. "Ik moet er tien hebben." Dat schiet op. Zondag jongstleden werden ca. 1200 paarse bandjes voor onderzoek naar kanker door KWF Kankerbestrijding verkocht. En vandaag waarschijnlijk weer 1200. Op deze manier komt € 4800,- vanaf het Starteiland rechtstreeks ten goede aan KWF SamenLoop voor Hoop Sneek-SWF. "Zodat andere mensen niet hoeven mee te maken wat ik heb meegemaakt, want dat is ...!" zegt Sylvia met kracht en afschuw.   

 

Sylvia en haar kinderen lopen 'voor papa' op 24 en 25 september de SamenLoop voor Hoop op het Veemarktplein. Dat is een estafette van 24 uren. "Alleen op de Veemarkt?" "Ja, als je kanker hebt, loop je alsmaar rondjes. Rondjes tussen hoop en vrees. Dat houdt niet op." "En als je het hebt overleefd, heb je 't voor het leven," voegt Cindy eraan toe. Ze legt uit: "Bij mij zijn door baarmoederkanker mijn lymfeklieren uit mijn liezen verwijderd en hierdoor heb ik meer kans op vochtophoping. Iedereen moet natuurlijk gezond leven, maar wie kanker had, is zich er terdege van bewust te moeten bewegen.   

 

Wat jouw goede reden ook mag zijn, koop vandaag een paars rubberen armbandje van Riekje, Cindy of Ellen. En in september haalt SamenLoop voor Hoop hopelijk weer veel geld binnen om te geven aan KWF Kankerbestrijding. Met Hoop! Voor toekomst.

iconWeather

Weerstation

Het actuele weer in Sneek

iconPhoto

Fotoalbums

Sneekweek 2016

Twitter @kwssneek

KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Vandaag start van het WK Yngling. Practicerace om 13.00 uur en daarna officiële opening in Sneek #WKYngling

Twitter @Sneekweekzeilen

Sneekweek
Schrijf je vóór 25 juli in voor de 82e Sneekweek en win een Gaastra Sneekweek polo! https://t.co/oO9XoTgXeB
Sneekweek
Schrijf je nu in voor de 82e #Sneekweek via https://t.co/t5mXXvzE6Z https://t.co/vBo60tEdss
sneekweek-app-icon

De Sneekweek App

Download hem nu!

youtube-small

YouTube kanaal

SneekweekZeilen

icon_Zeilen_def

Zeilen

Mediapartner vd Sneekweek