icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

icon_uitslagen

Uitslagen

Uitslagen 84e Sneekweek

Inschrijven voor de Sneekweek nu mogelijk

Inschrijven voor de Sneekweek nu mogelijk

Ook zin om deze zomer naar de leukste zeilweek van Nederland te komen? Dan is het Sneekermeer van 6 tot en met 11 augustus the place to be! Daar wordt het grootste zeilevenement op Europees binnenwater georganiseerd!

 

Overdag om de eer, ‘s avonds om de sfeer!

 

Elke dag worden spannende zeilwedstrijden georganiseerd op het Sneekermeer en de omringende Poelen. Deelname staat open voor alle bij het Watersportverbond geregistreerde open eenheidsklassen. Van jong tot oud, iedereen kan meedoen. Minimaal 35 verschillende klassen zullen aan de start verschijnen.

 

Iedereen kan tijdens de Sneekweek volop genieten van dit unieke zeilgebeuren op de terrassen van het Starteiland en ‘s avonds in de feesttent. Natuurlijk is er ook in de stad veel te beleven. De Sneekermeerbus rijdt heen en weer tussen stad en Sneekermeer voor wie dat wil. Het centrum van Sneek is het bruisende hart. Daar is de kermis die zeker een bezoekje waard is en spelen bandjes die de sfeer extra gezellig maken. Vergeet bovendien niet de vele uitgaansgelegenheden die Sneek rijk is, waarvan een aantal ook live muziek in huis heeft. Redenen te over om mee te doen en te genieten van al die gezelligheid en activiteiten!

 

Inschrijven is nu mogelijk via deze link