icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

iconSneekweek

83e Sneekweek

4 t/m 9 augustus 2018

Inschrijven voor de Sneekweek nu mogelijk

Inschrijven voor de Sneekweek nu mogelijk

Ook zin om deze zomer naar de leukste zeilweek van Nederland te komen? Dan is het Sneekermeer van 6 tot en met 11 augustus the place to be! Daar wordt het grootste zeilevenement op Europees binnenwater georganiseerd!

 

Overdag om de eer, ‘s avonds om de sfeer!

 

Elke dag worden spannende zeilwedstrijden georganiseerd op het Sneekermeer en de omringende Poelen. Deelname staat open voor alle bij het Watersportverbond geregistreerde open eenheidsklassen. Van jong tot oud, iedereen kan meedoen. Minimaal 35 verschillende klassen zullen aan de start verschijnen.

 

Iedereen kan tijdens de Sneekweek volop genieten van dit unieke zeilgebeuren op de terrassen van het Starteiland en ‘s avonds in de feesttent. Natuurlijk is er ook in de stad veel te beleven. De Sneekermeerbus rijdt heen en weer tussen stad en Sneekermeer voor wie dat wil. Het centrum van Sneek is het bruisende hart. Daar is de kermis die zeker een bezoekje waard is en spelen bandjes die de sfeer extra gezellig maken. Vergeet bovendien niet de vele uitgaansgelegenheden die Sneek rijk is, waarvan een aantal ook live muziek in huis heeft. Redenen te over om mee te doen en te genieten van al die gezelligheid en activiteiten!

 

Inschrijven is nu mogelijk via deze link

 

rabobank_sponsor_sneekweek-45

Rabobank

Hoofdsponsor Sneekweek

iconWeather

Weerstation

Het actuele weer in Sneek

iconWedstrijden

UITSLAGEN

82e Sneekweek

iconPhoto

Fotoalbums

Sneekweek 2017

Twitter @kwssneek

KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
@MarAcHarlingen Ja het is goed gegaan. Alleen zakte de wind weg en hebben we de laatste twee klassen eerder af moeten korten.
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Vaurien start om 13:45, baan G. Hopelijk kunnen we die houden, anders wordt het erg moeilijk #Openingswedstrijden
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Druk overleg over de te volgen strategie. Lastige windrichting en -verwachting #Openingswedstrijden https://t.co/l4x92TJf8L
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
We laten de Vauriens terukomen en gaan straks verder op baan G omdat de wind verder naar zuid draait #Openingswedstrijden
sneekweek-app-icon

De Sneekweek App

Download hem nu!

youtube-small

YouTube kanaal

SneekweekZeilen

icon_Zeilen_def

Zeilen

Mediapartner vd Sneekweek