icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

icon_uitslagen

Uitslagen

Uitslagen 84e Sneekweek

Hoe heurt het eigenlijk - finishen

Hoe heurt het eigenlijk - finishen

Overdag voor de eer, ’s avonds voor de sfeer! Sneekweek is cultuur! En een sterke cultuur is spraakmakend. Die, vooral ongeschreven, gedeelde gewoonten, kunnen nu en dan wel een impuls gebruiken.

 

Zo merkte ook Hilda Hoekstra op dat we wel wat hoffelijker mogen finishen. ‘Wel zo aardig voor het finishcomité. Gelíjk heeft ze! Je moet het maar weten … of afkijken van andere zeilers of aanvoelen.

 

Met ‘goed voorbeeld doet volgen’ en ‘het zijn de kleine dingen die het doen’, dagen we alle stuurlieden en bemanning uit met flair te finishen! Geef een stevige groet aan het finishcomité! Voor je eigen plezier – wedden dat het werkt! – voor de acht finishdames, voor de fans onder de toren én voor de mooiste fotoshots!

 

Laten we enthousiast en eervol finishen met dank voor het werk van het wedstrijd- en finishcomité. De dames van het finishcomité het waarderen het enorm. Ze genieten ervan! Even contact met de zeilers.

 

En naar wáár moet je je groet dan richten? Naar de eerste of de tweede verdieping van de toren of naar het contraschip. De echte enthousiastelingen mogen natuurlijk naar alle de drie plekken zwaaien!

 

Veel zeilplezier en vergeet niet te zwaaien!

 

Tekst: Annechina de Jong