icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

iconInschrijven

INSCHRIJVEN

Inschrijven Sneekweek

Hoe heurt het eigenlijk - finishen

Hoe heurt het eigenlijk - finishen

Overdag voor de eer, ’s avonds voor de sfeer! Sneekweek is cultuur! En een sterke cultuur is spraakmakend. Die, vooral ongeschreven, gedeelde gewoonten, kunnen nu en dan wel een impuls gebruiken.

 

Zo merkte ook Hilda Hoekstra op dat we wel wat hoffelijker mogen finishen. ‘Wel zo aardig voor het finishcomité. Gelíjk heeft ze! Je moet het maar weten … of afkijken van andere zeilers of aanvoelen.

 

Met ‘goed voorbeeld doet volgen’ en ‘het zijn de kleine dingen die het doen’, dagen we alle stuurlieden en bemanning uit met flair te finishen! Geef een stevige groet aan het finishcomité! Voor je eigen plezier – wedden dat het werkt! – voor de acht finishdames, voor de fans onder de toren én voor de mooiste fotoshots!

 

Laten we enthousiast en eervol finishen met dank voor het werk van het wedstrijd- en finishcomité. De dames van het finishcomité het waarderen het enorm. Ze genieten ervan! Even contact met de zeilers.

 

En naar wáár moet je je groet dan richten? Naar de eerste of de tweede verdieping van de toren of naar het contraschip. De echte enthousiastelingen mogen natuurlijk naar alle de drie plekken zwaaien!

 

Veel zeilplezier en vergeet niet te zwaaien!

 

Tekst: Annechina de Jong

iconWeather

Weerstation

Het actuele weer in Sneek

iconWedstrijden

UITSLAGEN

82e Sneekweek

iconPhoto

Fotoalbums

Sneekweek 2017

Twitter @kwssneek

KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Gevonden voorwerpen: een jollenbroek van Imhoff en een set sjorbanden. Vandaag af te halen bij de kraan. Daarna gaat het in de container
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Protest 46 Pampus 426 vs 304 wordt om 18:25 behandeld in het Wedstrijdcentrum van de KWS. Getuige Pampus 364
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Heropening protest 39 Pampus 459 vs Pampus 363 gepland om 17:45 in het Wedstrijdcentrum van de KWS. Getuige dhr M. Heineke
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Verzoek om verhaal van Valk 753 is gepland om 16:45 in het Wedstrijdcentrum van de KWS. Getuige Valk 498

Twitter @Sneekweekzeilen

Sneekweek
RT @KWSSneek: Hoofdprijs winnaars graag zo snel mogelijk na de finish melden bij de starttoren. #gefeliciteerd #prijsuitreiking
sneekweek-app-icon

De Sneekweek App

Download hem nu!

youtube-small

YouTube kanaal

SneekweekZeilen

icon_Zeilen_def

Zeilen

Mediapartner vd Sneekweek