icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

iconSneekweek

83e Sneekweek

4 t/m 9 augustus 2018

Hoe heurt het eigenlijk - finishen

Hoe heurt het eigenlijk - finishen

Overdag voor de eer, ’s avonds voor de sfeer! Sneekweek is cultuur! En een sterke cultuur is spraakmakend. Die, vooral ongeschreven, gedeelde gewoonten, kunnen nu en dan wel een impuls gebruiken.

 

Zo merkte ook Hilda Hoekstra op dat we wel wat hoffelijker mogen finishen. ‘Wel zo aardig voor het finishcomité. Gelíjk heeft ze! Je moet het maar weten … of afkijken van andere zeilers of aanvoelen.

 

Met ‘goed voorbeeld doet volgen’ en ‘het zijn de kleine dingen die het doen’, dagen we alle stuurlieden en bemanning uit met flair te finishen! Geef een stevige groet aan het finishcomité! Voor je eigen plezier – wedden dat het werkt! – voor de acht finishdames, voor de fans onder de toren én voor de mooiste fotoshots!

 

Laten we enthousiast en eervol finishen met dank voor het werk van het wedstrijd- en finishcomité. De dames van het finishcomité het waarderen het enorm. Ze genieten ervan! Even contact met de zeilers.

 

En naar wáár moet je je groet dan richten? Naar de eerste of de tweede verdieping van de toren of naar het contraschip. De echte enthousiastelingen mogen natuurlijk naar alle de drie plekken zwaaien!

 

Veel zeilplezier en vergeet niet te zwaaien!

 

Tekst: Annechina de Jong

rabobank_sponsor_sneekweek-45

Rabobank

Hoofdsponsor Sneekweek

iconWeather

Weerstation

Het actuele weer in Sneek

iconWedstrijden

UITSLAGEN

82e Sneekweek

iconPhoto

Fotoalbums

Sneekweek 2017

Twitter @kwssneek

KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Inschrijving voor trainingen geopend! #Trainen #BetterSailors #SailorsForLife https://t.co/fdMVgdeXBJ
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Schuttevaerrace lezing Harry Amsterdam groot succes! #Gezellig #Schuttevaerrace #WinterProgramma https://t.co/58G9zYvhRK
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Avond voor officials op 20 februari 2018 in De Kajuit te Sneek is uitgesteld. De bijeenkomst over "Optimaliseren v… https://t.co/vXbqHZty64
KWSSneek
KWSSneek @KWSSneek
Donderdag lezing van Harry Amsterdam over de Schuttevaerrace! Ben jij er bij? Schrijf je in via: https://t.co/N6PuDmAdQF
sneekweek-app-icon

De Sneekweek App

Download hem nu!

youtube-small

YouTube kanaal

SneekweekZeilen

icon_Zeilen_def

Zeilen

Mediapartner vd Sneekweek