icon_kws

De Vereniging

Naar de KWS Verenigingsite

icon_uitslagen

Uitslagen

Uitslagen 84e Sneekweek

F1 auto Max Verstappen te bewonderen op Starteiland tijdens Sneekweek

F1 auto Max Verstappen te bewonderen op Starteiland tijdens Sneekweek

Wat hebben wedstrijdzeilen en Formule 1 racen gemeen? Spanning, uitdaging, snelheid, focus en willen winnen! Wil je dit zelf ervaren? Kom dan op 3, 4 of 5 augustus, tijdens de Sneekweek, naar het Starteiland en test je race vaardigheden in één van de Play – Seats van Red Bull. Hiernaast kun je de Formule 1 demo auto van Max Verstappen bewonderen.

 

Jaarlijks verzorgd Red Bull, vanuit haar partnership met de Koninklijke Watersportvereniging Sneek (KWS), een spectaculaire activiteit tijdens de Sneekweek. Gekscherend riepen de KWS lieden afgelopen voorjaar, tijdens een brainstormsessie op het Red Bull kantoor in Amsterdam,

 ‘we willen graag de auto van Max’. Tot grote verrassing van de Sneekers zei Red Bull dit jaar, ‘dat gaan we regelen’!

 

Van zaterdag 3 augustus tot en met maandag 5 augustus is de demo raceauto van Formule 1 coureur Max Verstappen dagelijks van 10.00 – 18.00 uur te bewonderen in de ‘Red Bull dome ‘op het Starteiland. Voor kenners de RB9 waarmee Red Bull hun laatste wereldtitel wist te behalen en waar Max momenteel demo's mee geeft. Uiteraard kun je met de auto op de foto. Van 13.00 – 18.00 uur kan iedereen zijn race vaardigheden testen op de spelcomputers, de zogenaamde Play-Seats. Er zijn mooie prijzen te winnen.