Menu

Mededeling 1

Mededeling 1

We hebben, zoals bij alle evenementen, de ingeschreven deelnemers laten controleren op het hebben van een geldige wedstrijddocumentatie. Deze controle wordt uitgevoerd door het Watersportverbond. Het resultaat van deze controle is een lijst met deelnemers die nog niet beschikken over geldige wedstrijddocumentatie.

Wedstrijddocumentatie Check 2022

Controleer of je op de lijst staat. Heb je nog niet de beschikking over de vereiste wedstrijddocumentatie, bestel dit dan nog snel via de website van het Watersportverbond; zie Wedstrijdzeilen: wat heb je nodig? - Watersportverbond.

In bovenvermeld document zijn de deelnemers opgenomen waarbij de licentie-, certificaat- (indien van toepassing, zie Klassenvoorschriften) en/of lidmaatschapsverplichting niet kunnen worden gevalideerd.

Zie ook: https://www.watersportverbond....

Om aan de licentieverplichting te voldoen:
U kunt een licentie aanschaffen via MijnWatersportverbond.nl -> webshop. Lukt het inloggen niet, neem dan contact op met Wedstrijdsport@watersportverbond.nl
Om aan de certificaatverplichting te voldoen
(enkel indien verplicht conform de Klassenvoorschriften):
U kunt een certificaat aanvragen door een mail te sturen aan Wedstrijdsport@watersportverbond.nl
Om aan de lidmaatschapsverplichting te voldoen:
U kunt zich aanmelden als lid bij een van de bij het Watersportverbond aangesloten verenigingen
Zie ook: https://www.watersportverbond....

Deze mededeling dient als waarschuwing, verdere stappen vanuit de Organiserende Autoriteit of het Watersportverbond kunnen hierop volgen
Heeft u vragen over deze mededeling? Neem contact op met de Race Office of het Watersportverbond (wedstrijdsport@watersportverbond.nl)
In bijzondere gevallen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Arend van Bergeijk, Watersportverbond 06-28567828

Back to top