iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

iconVereniging

Vrijwilliger worden

Samen zeilen / organiseren

iconWedstrijden

inschrijven

wedstrijden en trainingen

Zondag 3 augustus

  • (20.00 uur) Vandaag is er twee keer inzet geweest van de ambulanceboot. In het eerste geval ging het om een 30-jarige feestvierende man, met buikklachten. Na onderzoek is besloten deze meneer van het Starteiland naar de wal te brengen. Vervolgens is hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.  Het tweede geval ging om een tiener van 17 jaar. Door onduidelijke reden was haar arm uit de kom geschoten. Door de ambulancebootmedewerker is dit vakkundig verholpen. Vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

 

  • (19.15 uur) De teamwedstrijden Holland-Friesland zullen vanavond niet doorgaan.

 

  • (17.15 uur) Om 16.45 is, na een korte stop, klasse 18 (Valk A) van start gegaan op baan G- rood. Dit is de middellange afstand.

 

  • (15.52 uur) Klasse 14 Schakel A, is om 15.45 uur van start gegaan op baan H.

 

  • (15.00 uur) Van de wedstrijdleiding is vernomen dat de beoogde herstart van de wedstrijd om 15.45 uur plaatsvindt. Er wordt begonnen met klasse 14.

 

  • (13.00 uur) De voorzitter van het organisatie comite, Dirk van der Zee, heeft rond 12 uur vanmiddag contact gehad met de KNMI. Zij gaven aan dat er vanuit het zuidwesten een onweersfront aan kwam. Verwachting was dat dit front rond 13.00 uur boven het Sneekermeer zou liggen. Kans voor onweer werd geschat op 100%. In goed overleg is binnen de organisatie vervolgens besloten de klassen 1 tot en met 13 (de al gestarte klassen) af te korten. De start voor de volgende klassen, vanaf 14, zijn uitgesteld tot onbepaalde tijd. Vanmiddag worden de weersomstandigheden opnieuw bekeken. Dan zal worden beoordeeld of er een latere start komt of dat de wedstrijden op een ander moment worden ingehaald.     

 

  • (11.30 uur) Dit jaar is in tegenstelling tot voorgaande jaren, het "Sneekweek Journaal in kleur. Deze mooie uitgaven liggen ter inzage bij de diverse stands op het Starteiland en zijn ook verkrijgbaar bij de Starttoren. Het Sneekweek Journaal is gratis. 

  

kalender