iconInschrijven

INSCHRIJVEN

Inschrijven Evenementen

iconWeather

Weerbericht

Het weer op de meer

Takelen bij het Sneekermeer

LET OP: Tijdens de Sneekweek gelden afwijkende tijden en afspraken voor het takelen bij de KWS kraan. Kijk bij algemene mededelingen voor meer informatie

 

De KWS beschikt over een eigen trailerhelling en botenkraan nabij het Sneekermeer. In de bocht naar links van de Paviljoenwei naar het Paviljoen Sneekermeer is een openbare trailerhelling aanwezig met een botenkraan. Deelnemers aan wedstrijden kunnen gebruik maken van de kraan, die wordt bediend door vrijwilligers van de KWS.

 

Op het parkeerterrein bij de kraan en trailerhelling is beperkt ruimte voor tijdelijke stalling van boottrailers. Eigenaren van grote trailers wordt dringend verzocht deze te stallen op het grote parkeerterrein aan de Paviljoenwei.

 

Takelen zonder afspraak kan op de dag voorafgaand aan een evenement van 18.30-20:30 uur, op de eerste dag van het evenement van 08.30-11.00 uur en direct na afloop van de wedstrijden tot aan de prijsuitreiking.

 

Bij klasse-evenementen kan hier in overleg van af worden geweken.

 

De kraanservice is op deze dagen telefonisch bereikbaar op 06-28498062.

 

Rond de Sneekweek gelden andere takeltijden en instructies, lees hiervoor de aankondiging en mailings van de KWS. 

 

De kosten voor het takelen bedragen EUR 5,- (in en uit), betaling uitsluitend via PIN. Het gebruik van trailerhelling en trailerstalling is gratis. 

 

Buiten eerder genoemde tijden om wordt in principe niet getakeld. Vragen over het takelen kunt u sturen aan: kranen@sneekweek.nl
Voor takelen anders dan voor wedstrijden verwijzen we naar bedrijven in Sneek.

 


Grotere kaart weergeven