Inschrijven voor een wedstrijd ? Lees eerst onderstaande procedure.

Inschrijven voor wedstrijden van de KWS gaat als volgt:

 

Indien u al eerder via deze site voor een wedstrijd hebt ingeschreven, dan kunt u dat ook dit jaar op dezelfde wijze doen. Klik daarvoor boven in het menu op Inschrijven en log in met uw e-mail adres en wachtwoord dat u eerder hebt opgegeven. Let op: is uw e-mail adres gewijzigd dan dient u toch eerst met het oude adres in te loggen. Vervolgens kunt u uw gegevens wijzigen dus ook uw e-mail adres. Pas daarna kunt u een volgende keer inloggen met uw nieuwe e-mail adres.  

 

Indien u voor de eerste keer via Internet wilt inschrijven voor een wedstrijd moet u eerst een eigen account aanmaken. Dit doet u door onder inschrijven de button Registreren aan te klikken. Daar vult u alle gevraagde gegevens in. U kiest zelf een wachtwoord. Het aanmaken van een account is eenmalig. Bij inschrijven voor een volgende wedstrijd kunt u meteen met uw e-mail adres en wachtwoord inloggen. 

 

Per account kunnen de gegevens van meerdere personen worden ingevuld. Voor een gezin kunnen dus zowel de gegevens van zeilende ouders als zeilende kinderen onder hetzelfde account worden ingevuld. U dient dan wel van de andere personen de gegevens in te vullen via de pagina waar de wedstrijden staan waarvoor ingeschreven kan worden.

Met uw e-mailadres en het door u gekozen wachtwoord kunt u inloggen. U komt dan in een scherm waar de wedstrijden staan waarvoor ingeschreven kan worden. In dit scherm kunt u ook uw gegevens controleren, eventueel wijzigen en de gegevens van een andere persoon invoeren, die onder hetzelfde account wil inschrijven.

Controleer eerst de gegevens alvorens u een wedstrijd aanklikt.

 

Nadat u een keuze hebt gemaakt voor een wedstrijd, verschijnt er een formulier waar uw persoonlijke gegevens al ingevuld zijn. U behoeft alleen nog de ontbrekende gegevens van de betreffende wedstrijd in te vullen en het formulier te verzenden.

Staan er meer personen onder hetzelfde account dan maakt u bij naam stuurman een keuze voor welke persoon de inschrijving geldt.

 

U ontvangt een bevestigingsmail op het opgegeven email-adres. Om uw inschrijving definitief te maken dient u een bevestiging terug te sturen door op de aangegeven link te klikken. Als de procedure goed verloopt kunt u direct daarna zien of u ingeschreven bent onder de button deelnemers van het betreffende evenement. 

 

Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn dan klikt u op de vraag; wachtwoord kwijt onder inschrijven. U krijgt dan een nieuw wachtwoord toegezonden naar het opgegeven e-mailadres. Met dit wachtwoord kunt u opnieuw inloggen en eventueel uw wachtwoord weer wijzigen. U behoeft dus niet opnieuw alle gegevens in te vullen.

 

Heeft u nog vragen? Deze kunt u stellen via

inschrijving@sneekweek.nl 

Ook wijzigingen van een reeds gedane inschrijving kunt u hier doorgeven.