icon_kws

De Vereniging

Naar de Verenigingssite

iconInschrijven

INSCHRIJVEN

Inschrijven Evenementen

Steiger Stories - deel 4

Steiger Stories - deel 4

De momenten voor de start zijn het spannendst. Heen en weer varen over de startlijn. Een half oog op het startschip en vooral: speuren naar hem.

 

Nog nooit eerder raakte ze zo in de war van iemand. Als hij in de buurt komt weet ze niet meer wat ze moet zeggen of hoe ze zich moet gedragen. Haar handen voelen raar en op de verkeerde plek. Ze kijkt het liefst naar beneden. Hij zeilt ook in de Flits. In de A, dat wel. Het meisje weet eigenlijk niet of hij wel weet dat ze bestaat. Ze hoopt het maar.

 

Iedere keer als hij voorbij vaart probeert ze zijn aandacht te trekken. Ze kijkt dan naar hem, stuurt op zijn Flits af en wijkt op het laatste moment uit. Alle aandacht is goed. Haar negenjarige fokkenist weet van de crush en plaagt haar vriendinnetje daar maar al te graag mee.

 

De start. Hij kijkt niet om wanneer hij aan de wind steeds verder bij haar vandaan vaart. Het meisje zucht. Weer niet gelukt. Tien minuten later gaat haar klasse ook van start. 

 

In het laatste kruisrak komt ze hem pardoes weer tegen. Hij heeft een slechte wedstrijd, die van haar is bijzonder goed. Het meisje gaat iets rechter op zitten. Dit is haar moment. Op hetzelfde ogenblik schreeuwt de fokkenist heel hard zijn naam. Hij kijkt verbaasd om. 

 

De fokkenist duikt snel naar beneden, waardoor alleen de geschrokken stuurvrouw nog te zien is. Ze kleurt vuurrood. Hun blikken kruisen die dag voor het eerst.

 

Het meisje wat niet wat ze moet doen en gaat snel overstag. Zonder fokkenist. Want die ligt nog op de vlonders van het lachen. 

 

Lees ook de andere Steiger Stories ...

Deel 1 - De rubberboot

Deel 2 - De hoofdprijs

Deel 3 - Sexy zweefduik

iconWedstrijd

Sluitingswedstrijden

Uitslagen

iconWeather

Weerbericht

Het weer op de meer

Twitter @Sneekweek

Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
RT @KWSSneek: De voorlopige wedstrijdkalender voor 2017 is gepubliceerd op de website. Zet de data snel in je agenda! https://t.co/lwib7DwM…
Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
Sluitingswedstrijden 2016. Geen protesten op 25 september 2016.
Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
Prijsuitreiking Sluitingwedstrijden 2016 om 16:15 uur voor het Foarûnder
Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
Suitingswedstrijden 25 september 2016. Einde protesttijd Pampus klasse: 15:59
iconPhoto

Foto's Sluiting

Sluitingswedstrijden

Sluitingswedstrijden2016-008
youtube-small

YouTube kanaal

SneekweekZeilen

sneekweek-app-icon

De Sneekweek App

Download hem nu!