icon_kws

De Vereniging

Naar de Verenigingssite

iconInschrijven

INSCHRIJVEN

Inschrijven Evenementen

"Het vertrouwen in elkaar moet groeien"

Donderdag 7 augustus 2014

 

Ernst Mulder, Haike Mulder en Michiel Mulder, twee broers en een zus varen deze Sneekweek samen in de Ynling. Alledrie zijn ze gewend om zelf het roer in handen te hebben, maar Ernst heeft deze Sneekweek de eer gekregen. Michiel: “Ernst heeft dit jaar het meest gevaren en heeft op dit moment de beste feeling met een bootje.”

 

Toch viel het op dat Ernst op sommige momenten niet de enige was die het roer in zijn handen had. Michiel: “De eerste dag moest ik er enorm aan wennen dat ik zelf niet aan het roer zat. Maar dat vertrouwen in elkaar moet ook groeien” Over de slagen zijn ze het wel snel eens, doordat ze vroeger altijd met elkaar hebben gezeild en elkaar door en door kennen. Ernst: “We hadden niet verwacht dat we het zo snel eens zouden zijn over de slagen, maar hebben tot nu toe daarover nog geen discussie gevoerd.” Waarop Haike weet aan te vullen dat bijvoorbeeld boeirondingen wel pittige discussies kunnen opleveren. Haike:”We weten op zo’n moment allemaal het beste hoe het moet. Michiel is meer van de risico’s, Ernst en ik zijn verstandiger. Wij remmen Michiel soms een beetje af, maar hij zorgt er ook voor dat wij in andere situaties weer meer lef tonen en ons er wel tussen proppen.”

 

Een ding is duidelijk, de Mulders hebben het heel erg naar hun zin in de Ynling. Haike:”Het is een leuke groep en de mensen zijn erg gezellig en gastvrij.” Wordt deze boot dan ook de toekomst voor de Mulders? Ernst: “We zeilen ieder geval nog het hele naseizoen met elkaar in de Ynling en daarna? Tsja daar moeten we nog maar even goed over nadenken.”

 

iconWedstrijd

Sluitingswedstrijden

Uitslagen

iconWeather

Weerbericht

Het weer op de meer

Twitter @Sneekweek

Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
RT @KWSSneek: De voorlopige wedstrijdkalender voor 2017 is gepubliceerd op de website. Zet de data snel in je agenda! https://t.co/lwib7DwM…
Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
Sluitingswedstrijden 2016. Geen protesten op 25 september 2016.
Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
Prijsuitreiking Sluitingwedstrijden 2016 om 16:15 uur voor het Foarûnder
Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
Suitingswedstrijden 25 september 2016. Einde protesttijd Pampus klasse: 15:59
iconPhoto

Foto's Sluiting

Sluitingswedstrijden

Sluitingswedstrijden2016-008
youtube-small

YouTube kanaal

SneekweekZeilen

sneekweek-app-icon

De Sneekweek App

Download hem nu!