icon_kws

De Vereniging

Naar de Verenigingssite

iconInschrijven

INSCHRIJVEN

Inschrijven Evenementen

Activiteiten voor jong & oud met Familiedag op Starteiland

Activiteiten voor jong & oud met Familiedag op Starteiland

It Foarûnder en de KWS organiseren voor de 2e keer de familiedagen op het Starteiland. Hier zijn voor zowel jong als oud genoeg leuke activiteiten te doen. "We vinden het leuk om voor alle bezoekers van de Sneekweek iets te organiseren. Bovendien vinden we het belangrijk dat iedereen betrokken is bij alles wat de Sneekweek te bieden heeft" aldus Yodi Vellinga, een van de organisatoren. Zo wordt er op maandag ook een speciale Kids Schuimparty georganiseerd. Op deze manier kan de jeugd ook de sfeer proeven van de feestjes die ’s avonds door de oudere zeilers en toeschouwers worden gevierd.

 

Op maandag 8 en dinsdag 9 augustus vinden de familiedagen op het Starteiland van 12.00 - 18.00 uur plaats. Op beide dagen zal er rond 12:00 uur een stormbaan klaarstaan bij de speeltuin op het Starteiland. Hier kan je je ook laten schminken en als karikatuur laten tekenen. Van 14:00 – 15:00 uur zijn er dansworkshops bij de feesttent te volgen voor kinderen t/m 10 jaar. Vanaf 15:00 uur kan iedereen vanaf 10 jaar daar ook terecht. De moves die hier geleerd worden, kunnen maandagavond geshowd worden op de Kids Schuimparty (18.30 uur) en de Mega Schuimparty (21.00 uur).

iconWedstrijd

Sluitingswedstrijden

Uitslagen

iconWeather

Weerbericht

Het weer op de meer

Twitter @Sneekweek

Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
RT @KWSSneek: De voorlopige wedstrijdkalender voor 2017 is gepubliceerd op de website. Zet de data snel in je agenda! https://t.co/lwib7DwM…
Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
Sluitingswedstrijden 2016. Geen protesten op 25 september 2016.
Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
Prijsuitreiking Sluitingwedstrijden 2016 om 16:15 uur voor het Foarûnder
Sneekweek
Sneekweek @Sneekweek
Suitingswedstrijden 25 september 2016. Einde protesttijd Pampus klasse: 15:59
iconPhoto

Foto's Sluiting

Sluitingswedstrijden

Sluitingswedstrijden2016-008
youtube-small

YouTube kanaal

SneekweekZeilen

sneekweek-app-icon

De Sneekweek App

Download hem nu!