icon_kws

De Vereniging

Naar de Verenigingssite

iconSneekweek

Sneekweek 2016

informatie en inschrijven

Nog een maand tot de Sneekweek 2016! Heb jij er al zin in? Kom alvast in de stemming met de promo video en schrijf je snel in!

Beleef de Sneekweek 2016 via de Sneekweek App. In deze app is alle informatie over de Sneekweek samengebracht. Lees het nieuws, bekijk de uitslagen, Facebook en Twitter berichten en bekijk in de agenda wat er allemaal te doen is. Via push berichten kun je bovendien op de hoogte blijven van de belangrijkste nieuwtjes.

Ook zin om deze zomer naar de leukste zeilweek van Nederland te komen? Dan is het Sneekermeer van 6 tot en met 11 augustus the place to be! Daar wordt het grootste zeilevenement op Europees binnenwater georganiseerd!

Voor de Sneekweek 2016 is de KWS op zoek naar een of meerdere personen die leuke verhalen kunnen schrijven over de wedstrijden voor op de website en social media kanalen. Als vrijwilliger maak je deel uit van het mediateam van de Sneekweek 2016 en werk je samen met o.a. het wedstrijdcomité om de Sneekweek in woord en beeld te verslaan. 

 

De officiële opening van de Sneekweek en de Vlootschouw Sneek op vrijdagavond 5 augustus starten dit jaar een uur eerder. Ook de locatie van de officiële opening van de Sneekweek zal gaan wijzigen.